Onze school maakt deel uit van IKC het Universum samen met OBS Twekkelerveld, KBS Paulusschool en Smallsteps Universum. Binnen het Kindcentrum wordt voor alle kinderen (en ouders) van 0-13 jaar een continue voorziening van opvang, vorming, ontwikkeling en onderwijs gecreëerd. Ouders hebben met één organisatie te maken. Wij werken volgens het concept waar kinderen niet alleen iets leren maar zich ook kunnen ontwikkelen in een houding van zelfvertrouwen, zelfkennis en positief gedrag.

De peuteropvang binnen ons IKC wordt geboden door Partou Kinderopvang.

Op onze peuteropvang Universum bieden we ‘advies: extra spelen en leren’ (voorheen: voor- en vroegschoolse educatie) aan: spelenderwijs leren kinderen met ons de wereld te ontdekken. Je peuter zingt liedjes, maakt opdrachtjes en mag lekker veel “zelf doen”. Een mooie voorbereiding op de basisschool! Onze peuteropvang is gevestigd aan de Regulusstraat 8-10, in de wijk Twekkelerveld.
Onze peuteropvang maakt onderdeel uit van het integrale kindcentrum Universum waardoor wij een intensieve samenwerking hebben met drie verschillende basisscholen in de wijk, waaronder cbs de Zevenster.
Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 12.30 uur.

Voor informatie en/of een rondleiding kunt u terecht bij:

Peuteropvang Universum
Regulusstraat 8-10
7521 DX  Enschede
Telefoonnummer: 06 39 467 900
Mail: universum@partou.nl
https://partou.nl/kinderopvang/enschede/peuteropvang-regulusstraat-8-10