De Zevenster is een kleinschalige Christelijke basisschool voor Dalton onderwijs in de wijk Twekkelerveld in Enschede. Onze school kent ruim 100 leerlingen. Op de Zevenster komen alle kinderen tot hun recht. Of ze nou heel makkelijk leren of juist extra ondersteuning nodig hebben.

Wij stimuleren kinderen boven zichzelf uit te stijgen en grenzen te verleggen. Maar bovenal bieden we kinderen een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Waar ze fouten durven maken en ook durven excelleren. Waar hun interesses serieus worden genomen en waar ze veel kunnen spelen en bewegen. Kortom; waar ze elke dag met plezier heengaan.

De Zevenster staat midden in de wereld, daarom spelen levensovertuiging, etniciteit of seksuele geaardheid geen rol bij toelating. Iedereen is hier welkom, wel vragen we aan ouders onze christelijke waarden en normen te respecteren.  Elkaar ontmoeten vinden wij belangrijk. Ouders, kinderen en leerkrachten komen elkaar tegen, we gaan met elkaar in gesprek en luisteren naar elkaar. We spelen en leren samen, van elkaar en met elkaar.